Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-09@02:57:37 GMT

۱۰ راهکار خانگی برای درمان گل مژه

تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۶۲۹۴۲

۱۰ راهکار خانگی برای درمان گل مژه

برای جلوگیری از مبتلا شدن به گل مژه حتی الامکان از تماس دست‌های آلوده با چشم خودداری کنید. از لوازم مناسب برای آرایش چشم استفاده کنید. هرگز وسایل آرایش چشم یا اپلیکاتور‌ها را با فرد دیگری به اشتراک نگذارید. اگر از لنز استفاده می‌کنید، از بهداشتی بودن آن مطمئن شوید. هیچ وقت بدون اینکه آرایش خود را پاک کنید به رختخواب نروید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نهایت اگر دچار گل مژه شده اید باید به دنبال درمانی مناسب برای آن باشید. اغلب، گل مژه در مدت ۷ الی ۱۵ روز درمان می‌شود، اما بیشتر افراد به علت ظاهر نامناسب و درد آن، به دنبال روشی برای درمان سریع‌تر آن می‌باشند. در این مطلب چندین روش خانگی برای درمان آسان و سریع گل مژه آورده شده است.

درمان گل مژه با راهکار‌های خانگی

۱. آب گرم برای درمان گل مژه

استفاده از کمپرس آب گرم یکی از بهترین روش‌های درمان گل مژه می‌باشد. گرما جریان خون را افزایش داده و باعث خشک کردن جوش شده و درد و التهاب آن را به مرور از بین می‌برد.

مواد مورد نیاز

آب گرم

پارچه تمیز کوچک (یا پنبه)

روش کار

پارچه را درون آب گرم بزنید. سپس آن را فشار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. وقتی دمای پارچه قابل تحمل شد، پلک خود را بسته و آن را ۱۰ الی ۱۵ دقیقه (یا تا زمانی که پارچه خنک شود) روی چشمان خود بگذارید. این کار را چندین بار در روز تکرار نمایید.

۲. دانه گشنیز برای درمان گل مژه

دانه گشنیز دارای خاصیت ضد التهابی است که می‌تواند به کاهش درد، قرمزی و تورم کمک کرده و طی مدت زمان کمی احساس بهتری ایجاد نماید.

مواد مورد نیاز

دانه گشنیز یک قاشق چایخوری

آب یک فنجان

روش کار

دانه گشنیز و آب را درون یک ظرف ریخته و روی اجاق بگذارید تا به جوش آید. سپس آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا گرمای آن از بین برود. از این عصاره برای شستشوی چشم و منطقه آسیب دیده استفاده کنید. این روش را دو یا سه بار در روز تا زمانی که اثر گل مژه از بین برود تکرار کنید.

۳. شامپو بچه مؤثر در درمان گل مژه

برای بهبود سریع گل مژه، لازم است منطقه آسیب دیده را مرتبا تمیز نمایید. بهتر است اینکار را با یک شوینده ملایم مانند شامپو بچه انجام دهید.

مواد مورد نیاز

آب گرم یک فنجان

شامپو بچه چند قطره

پنبه توپی

روش کار

شامپو بچه را به یک فنجان آب گرم اضافه کرده، آن را هم بزنید تا کاملا رقیق شود. پنبه را درون محلول زده و به آرامی روی منطقه آسیب دیده بزنید. سپس آن را با آب گرم بشویید. بعد از آن به مدت ۵ دقیقه از کمپرس آب گرم استفاده نمایید. می‌توانید اینکار را چندین بار در روز انجام دهید.

۴. استفاده از سیب زمینی برای گل مژه

سیب زمینی یکی دیگر از دارو‌های مورد استفاده در خانه برای درمان گل مژه است. سیب زمینی باعث رطوبت چشم شده و درد و التهاب را کاهش می‌دهد.

مواد مورد نیاز

سیب زمینی متوسط یک عدد

پارچه تمیز

روش کار

سیب زمینی را پوست گرفته و رنده کنید. سپس آن را در یک پارچه تمیز ریخته و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه روی پلکتان بگذارید. این کار را دوبار در روز تکرار به مدت یک هفته تکرار کنید.

۵. چای سبز دارای ترکیبات ضد التهابی

چای سبز دارای ترکیبات طبیعی ضد التهابی و آنتی اکسیدان است که می‌تواند به کاهش درد و التهاب گل مژه کمک کند.

مواد مورد نیاز

کیسه چای سبز یک عدد

آب گرم یک فنجان

روش کار

کیسه چای سبز را چند دقیقه در آب گرم بگذارید. سپس آن را فشاردهید تا آب اضافی گرفته شود. چشمانتان را ببندید و کیسه چای مرطوب را روی پلک آسیب دیده گذاشته و کمی فشار دهید. پنج دقیقه نگه دارید. این روش را چند بار در روز تکرار کنید تا زمانیکه اندازه گل مژه کاهش یابد و هیچ دردی نداشته باشد. این راه حل می‌تواند با کیسه‌های چای سیاه هم انجام شود.

۶. زردچوبه ضد عفونی کننده عالی

زردچوبه یک ضد عفونی کننده عالی و سریع برای اغلب عفونت‌های موضعی می‌باشد. زردچوبه باعث از بین رفتن باکتری‌های بیماری زا و التهاب شده و به خوبی به درمان گل مژه کمک می‌کند.

مواد مورد نیاز

زردچوبه یک قاشق غذاخوری

آب دو فنجان

روش کار

زردچوبه و آب را در ظرفی با یکدیگر مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید. اجازه دهید تا جوش بیاید و مخلوط به نصف مقدار کاهش یافته و غلیظ شود. سپس صبر کنید تا خنک شود و برای شستشو پلک، روزی دو تا سه بار استفاده نمایید.

۷. میخک برای درمان گل مژه

میخک به دلیل ویژگی آنتی باکتریالی که دارد، می‌تواند از عفونت‌های چشمی جلوگیری کند. میخک مانند مسکنی برای عارضه درد و سوزش پوستی عمل کرده و یک درمان موثر برای گل مژه می‌باشد.

مواد مورد نیاز

میخک ۵ عدد

آب یک لیوان

پارچه تمیز

روش کار

میخک‌ها را به مدت ۱۰ دقیقه درون آب بخیسانید. سپس میخک را فشار دهید. یک پارچه تمیز را درون این آب زده و آب اضافی آن را بگیرید. سپس آن را دو تا سه بار در روز برای مدت چند دقیقه روی پلک آسیب دیده نگه دارید.

۸. استفاده از پیاز برای درمان گل مژه

پیاز دارای خواص ضد التهابی و ضد میکروبی است. با وجود اینکه استفاده از آن می‌تواند باعث ایجاد سوزش شود، اما روند بهبود را سرعت می‌دهد. پیاز درد ناشی از گل مژه را به خوبی کاهش داده، اما ممکن است به طور کامل گل مژه را از بین نبرد.

روش کار

پیاز را حلقوی برش زده و آن را چند دقیقه روی گل مژه قرار دهید. این کار را دوبار در روز تکرار کنید. یکی دیگر از روش‌های استفاده از پیاز، ریز ریز خورد کردن آن است به طوریکه اشک چشم به دلیل تند بودن پیاز درآید. اینکار باعث خارج کردن گرد و غباری که ممکن است عفونت ایجاد کند، می‌شود و درد را به خوبی کاهش می‌دهد.

۹. روغن نارگیل برای درمان گل مژه

روغن نارگیل پوست را هیدراته کرده و تورم را کاهش می‌دهد. همچنین باکتری‌هایی که باعث عفونت چشم می‌شوند را از بین می‌برد.

مواد مورد نیاز

روغن نارگیل

پنبه توپی

روش کار

برای اینکار ابتدا چشم آسیب دیده را با آب تمیز بشویید. روغن نارگیل را به آرامی گرم کنید و آن را با استفاده از پنبه روی گل مژه بزنید. در طول روز این روش را چندین بار تکرار کنید.

۱۰. از عسل برای درمان گل مژه استفاده کنید

استفاده از عسل یکی از قدیمی‌ترین درمان‌های خانگی گل مژه به حساب می‌آید. خواص ضد میکروبی، ضد التهابی و ضد آلرژی آن برای درمان بیماری‌های پوستی به خصوص چشم مفید است. عسل یک نرم کننده عالی است و باعث مربوط ماندن پوست می‌شود. این ویژگی عسل می‌تواند در درمان موثر این عارضه بسیار مفید باشد.

مواد مورد نیاز

عسل سه قاشق غذاخوری

آب گرم دو فنجان

روش کار

عسل را درون آب ریخته و به خوبی هم بزنید. سپس منطقه آسیب دیده را با آن شستشو دهید. این کار را دوبار در روز تکرار کنید.

 

منبع: دونفره 

منبع: پارسینه

کلیدواژه: گل مژه درمان گل مژه عفونت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۶۲۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب‌شناسی راهکار تقویت فرآیند جبهه‌ سازی در عرصه فرهنگی است

به گزارش خبرنگار مهر، دومین جلسه از سلسله نشست‌های رسالت اندیشی دفتر بانوان جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان گیلان ظهر سه شنبه با هدف مرور و بازخوانی بیانات مقام معظم رهبری پیرامون تشکیل جبهه فرهنگی و کارکردهای آن برگزار شد.

«راضیه فلاح» فعال فرهنگی در این نشست با بیان اینکه هنوز جبهه فرهنگی به معنای عام آن به طور کامل در کشور شکل نگرفته اظهار کرد: تحقق جبهه سازی در عرصه فرهنگ نیازمند پشتوانه فکری و تئوریک است؛ همانند عملکرد یکپارچه حزب جمهوری اسلامی در سال‌های اولیه انقلاب.

این فعال فرهنگی با تاکید بر لزوم توجه به سیر کار تشکیلاتی در فرایند جبهه‌سازی گفت: ارزش و اهمیت کار تشکیلات تا چندسال گذشته مورد توجه نبود و هر گروهی با توجه به سلیقه شخصی خودش پیش می‌رفت اما امروز این فرایند در حال اصلاح است.

وی جبهه سازی در عرصه فرهنگی را کاری جدی و عمیق دانست و تصریح کرد: حضور شخصیت‌هایی مانند حجت‌الاسلام پناهیان و همراهی آن‌ها با جبهه فرهنگی به تقویت پشتوانه فکری جبهه کمک خواهد کرد.

فلاح موازی کاری مجموعه‌های فرهنگی را از جمله آفت‌های حوزه جبهه سازی دانست و تصریح کرد: عدم هم افزایی و هم فکری مجموعه‌های فرهنگی در اجرای عملیات‌های فرهنگی سبب شده تا نقشه راه مشخصی وجود نداشته باشد و موازی کاری ایجاد شود.

لزوم اتحاد و هم افزایی مجموعه‌های فرهنگی

«سیده زهرا نیک پی» یکی دیگر از فعالان فرهنگی گیلان نیز در این نشست با تاکید بر لزوم اتحاد و هم افزایی مجموعه‌های فرهنگی اظهار کرد: مجموعه‌های فرهنگی در شرایط کنونی باید از اختلافات پرهیز کنند و با همفکری و هم افزایی در مسیر جبهه سازی فرهنگی گام بردارند.

این فعال فرهنگی آسیب‌شناسی و بررسی فرایند اقدامات فرهنگی را از جمله الزامات تقویت فعالیت‌های مجموعه‌ها در عرصه فرهنگی دانست و گفت: آسیب‌شناسی تشکیلات از جمله تأکیدات مقام معظم رهبری در عرصه فرهنگ است.

وی با اشاره به نقش اثرگذار جوانان در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی افزود: جوانان می‌بایست در رأس مجموعه‌های فرهنگی قرار بگیرند و با شنیدن انتقادات، راهکارها و پرهیز از منیت به دنبال تعالی تشکیلات فرهنگی باشند.

کد خبر 6099353

دیگر خبرها

  • شیر نخوردن نوزاد؛ بررسی ۰ تا ۱۰۰ دلایل + راهکار
  • درمان خانگی گل مژه از نگاه طب سنتی (فیلم)
  • کنترل چاه‌های کشاورزی بهترین راهکار تعادل در مصرف آب
  • شیر نخوردن نوزاد؛ بررسی 0 تا  100 دلایل + راهکار
  • شوراهای اسلامی در احصاء مطالبات مردم و ارائه راهکار برای رفع چالش‌ها پیشگام باشند
  • آسیب‌شناسی راهکار تقویت فرآیند جبهه‌ سازی در عرصه فرهنگی است
  • راهکار بیژن نوباوه برای حرکت فرهنگی برای حجاب؛ از سخت‌ترین کار شروع کردیم | فیلم
  • راه‌اندازی بازارهای روز، راهکار ساماندهی سد معبر و مشاغل مزاحم شهری در ارومیه
  • راهکار دولت برای پایان بلاتکلیفی ۳۲ ساله مالکان هفت‌آسیاب
  • بررسی راهکار‌های توسعه زیرساخت‌های شبکه برق آذربایجان غربی